VitaPlus Gyógyszergyártó Kft.

A VitaPlus Kft. 2004 óta gyártat, képvisel és forgalmaz étrend-kiegészítőket, orvostechnikai eszközöket és speciális gyógyászati célra szánt tápszereket.

A vállalat magyar tulajdonban van, a tulajdonosok és a management korábban jelentős iparági tapasztalatra tettek szert hazai és multinacionális vállalatoknál. Tevékenységünk fő területe a magyar piac, de közvetlenül vagy közvetetten jelen vagyunk termékeinkkel Európa számos országában és Európán kívül is.

Magyarországon széles körű disztribúcióval rendelkezünk, a forgalmazott termékek profiljához illően teljes lefedettséget biztosítunk a gyógyszertárakban, drogériákban és az élelmiszer láncokban.

A gyógyszertári forgalmazást külön értékesítő csapattal támogatjuk, akik napi rendszerességgel látogatják a patikákat. A csapat eszközellátottsága és felkészültsége lehetővé teszi, hogy más vállalatok termékeit is képviseljük, így az elmúlt években külföldi és hazai termékek patikai piaci bevezetését és forgalmazását támogattuk.

A termékfejlesztés és piaci bevezetés teljes vertikális spektrumát felöleli tevékenységünk. Piaci ismereteinket alkalmazva kidolgozott termékkoncepcióval és összetétellel keressük meg a legalkalmasabb gyártót termékeink előállítására, majd gondoskodunk a piaci bevezetésről és a kellő marketingtámogatásról. Képviselt termékeink esetében a legnagyobb szakmai gondossággal biztosítjuk a termékek piaci jelenlétét és értékesítését.

A cég fejlődésének fő motorja az innováció. Meggyőződésünk, hogy a folyamatos termékfejlesztéssel és innovációval tudjuk a fogyasztók bizalmát megszerezni. Akár képviselt, akár saját termékről van szó, mindig olyan termékek forgalmazását vállaljuk, amelyek megfelelnek a kor követelményeinek és a fogyasztói elvárásoknak. Így termékeink a lehető legkevesebb adalékanyagot tartalmazzák, nem alkalmazunk mesterséges színezékeket, aromákat. Termékeink túlnyomó többsége tartósítószer-mentes. Amennyiben ennek használata elengedhetetlen, csak olyan termékeket értékesítünk, amelyekben a felhasznált tartósítószerek semmilyen ismert mellékhatással nem rendelkeznek. Hasonlóan járunk el az édesítőszerek esetében is.

Saját fejlesztésű termékeink esetében arra törekszünk, hogy mindig tudományos megalapozottságú hatóanyagokat és mennyiségeket alkalmazzunk. Ehhez, amennyiben szükséges, magyar kutatóintézetek, egyetemek és klinikák segítségét vesszük igénybe. A termékekhez kapcsolódó állításokat kizárólag tudományosan alátámasztott szakirodalom és törvényi háttér alapján fogalmazzuk meg, a fogyasztókban soha nem ébresztünk hamis elvárásokat.

Az innováció mellett másik erősségünk a rugalmasság. Gyors döntéshozatal és a partnerek igényeihez történő igazodás jellemzi cégünket. A piaci folyamatokra rendkívüli gyorsasággal reagálunk, szervezetünket pedig készek vagyunk új megbízóink igényeihez is igazítani. Ennek megfelelően mindig készen állunk új feladatokra, új megbízásokra, hogy más vállalatok termékeit is sikerrel képviselni tudjuk.